français Anglais Provençal Italien Danois Allemand Flandres-Hollande

Hartelijk welkom !

Caroline en Vincent verheugen er zich op om u te mogen ontvangen gedurende het ganse jaar. Hun huis, een wondermooie oude hoeve is meer dan 200 jaar oud. Ze is gelegen tussen de Durance en de Rhone en tussen Avignon en L’Isle sur la Sorgue. en is omgeven door fruitplantages en wijngaarden. In deze hoeve in de Provence kan u tevens van de typische pro venciaalse gerechten genieten.

Uw wagen kan u veilig parkeren op de ruime parking voor onze hoeve. ’s Avonds wordt het hele domein afgesloten en is dan enkel voor de gasten toegankelijk (we stellen dan een code ter beschikking) Geen zwembad bij ons maar in de onmiddellijke omgeving kan u genieten van meerdere zwembaden.
Tal van toeristische bezoeken mogelijk in de onmiddellijke omgeving (Avignon, Fontaine de Vaucluse, Cavaillon, ………..)

Hollydays by bike

Kamers

Al onze kamers (éénpersoons, tweepersoons en driepersoonskamers) zijn uitgerust met een privé badkamer met douche en toilet. Er zijn eveneens familiekamers en kamers die verbinding geven met elkaar. Er is tal van toeristische informatie aanwezig zoals oa diverse kaarten ’s Morgens helpen wij u graag met raad bij het plannen van uw uitstapjes zowel op cultureel, op gastronomisch als op sportief gebied.
Er is internettoegang en we hebben ook een tv-kamer

Gastenverblijf

We beschikken eveneens over een gastenverblijf (gîte) dewelke in onze tuin gelegen is (voor twee personen). U kan deze huren per week. Deze gîte beschikt over een volledig ingerichte badkamer , keukentje met oa microgolf en een wasmachine en een tv. Indien u dat wenst stellen wij bed- en badlinnen ter beschikking.

Gastronomie

- ’s Morgens kan u genieten van ons heerlijk ontbijt met verse koffie, diverse soorten thee of chocolademelk. Er is zelfgemaakt fruitsap, honing, en niet te vergeten ons groot assortiment aan zelfgemaakte confituur.
- ’s Avonds kan je onder de schaduw van de oude plataan met de andere gasten genieten van de kookkunsten van Vincent. Alles is bereid met produkten van de hoeve zelf (eend, kip,……)
- Alles begint met een heerlijk aperitief (vin de lavande, diverse kirr’s,……….) begeleid met versgebakken olijvenbrood. Dan volgt een voorgerecht en hoofdgerecht. Vervolgens wordt een assortiment van heerlijke geitenkazen aangeboden en dan niet te vergeten het dessert (fruit, huisgebakken taarten, sorbets,………). Indien gewenst is er ook nog koffie of thee en soms komt Vincent ook nog met een speciaal afsluitertje op de proppen.

EcotriBienvenue a la ferme
Le Mas des Vertes Rives - 244 Chem des Hautures - 84470 Chateauneuf-de-Gadagne - Tél : 04 90 22 37 10 - Fax : 04 90 22 03 31